Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας


  *Με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ στα δίδακτρα, την οποία παραλαμβάνετε από το σχολείο μας.


  Γαλήνη - Βρεφονηπιακός Σταθμός Μικρός Μαέστρος

  Δείτε μας στον χάρτη

  Ωραιόκαστρο - Νηπιαγωγείο και Κδαπ Μικρός Μαέστρος

  Δείτε μας στον χάρτη

  Συχνές Ερωτήσεις

  Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του Βρεφονηπιακού σταθμού, Νηπιαγωγείου και ΚΔΑΠ Ο Μικρός Μαέστρος;
  Ο Βρεφονηπιακός μας σταθμός λειτουργεί από τις 6:00 – 22:00, το ωράριο του κλασσικού Νηπιαγωγείου είναι από τις 8:00 – 13:00 και παρέχουμε δυνατότητα επέκτασης ωραρίου μέχρι τις 18:00 με δημιουργική απασχόληση, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης - ΚΔΑΠ λειτουργεί σε δύο βάρδιες από τις 14:00 – 22:00.
  Πόσα παιδιά περιλαμβάνει κάθε τμήμα στον Μικρό Μαέστρο;
  Τα τμήματα στον Μικρό Μαέστρο είναι ολιγομελή, με ιδιαίτερη έμφαση στην μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ των παιδιών, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά εκπαιδευτικά και μαθησιακά αποτελέσματα.
  Πότε γίνονται οι εγγραφές;
  Οι εγγραφές για την καινούρια σχολική χρονιά ξεκινούν τον Ιανουάριο και ολοκληρώνονται τον Αύγουστο. Εγγραφές και μετεγγραφές είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
  Δέχεστε εγγραφές παιδιών μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ;
  Ο βρεφονηπιακός σταθμός και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ( ΚΔΑΠ ) Ο Μικρός Μαέστρος δέχεται εγγραφές με voucher του ΕΣΠΑ, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
  Πως μπορώ να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει καθημερινά στο παιδί μου;
  Στον Μικρό Μαέστρο παρέχουμε καθημερινή γραπτή ενημέρωση στους γονείς για την πορεία του παιδιού κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας TOTAL SCHOOL. Φυσικά, όπου κρίνεται αναγκαία υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού.